EXPLORA la "A" de "STEAM"

La “A” de “STEAM” es pot interpretar com que la ciència i tècnica es troba en tot allò que ens envolta (“All” en anglès) o més literalment com la “A” de “Art”. Com interrelacionar les Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques amb l’Art? Conceptes com Terra i Art, els colors de la natura, l’arquitectura (art i tècnica des de Gaudí a Le Corbusier), la matemàtica de la música, la relació entre la perspectiva i la geometria amb l’estructura de la matèria i la natura (nombre Auri, series de Fibonacci), l’ús d’eines visuals (Op Art, vídeos...). A partir de la transdisciplinarietat es relacionarà la ciència i la tècnica amb l’art i les humanitats, per tal de fomentar la creativitat.

L'activitat consistirà en 20 hores presencials i 10 no presencials (Campus digital de la UPC). Consistirà en realitzar sessions teòriques, visites i tallers.

L'activitat gaudeix de reconeixement de crèdits ECTS i està inclosa dins del Pla de formació permanent del professorat de Secundària del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.


Dates: 10 i 11 de juliol de 2020 (sessions presencials)

Professorat: Pendent de determinar

Visites: Jardins Artigas (Gaudí) – Boscos i geometries / Land Art

Tallers: Pigments naturals - Preparació de Vídeos / Op Art


INSCRIPCIÓ AL CURS

Places limitades, per ordre d'inscripció.

© 2020 Exploratori dels Recursos de la natura. Tots els drets reservats.