UCEN 2021 - Format híbrid

Per vint-i-vuitè any consecutiu, us convidem a participar als cursos de la Universitat Catalana d’Estiu de la Natura (UCEN), que enguany tindran lloc en format híbrid (presencial (visites*) i virtual (sessions teòriques)) entre els dies 7 i 21 de juliol. En la present edició, es tractaran temes molt variats, des de la qualitat de l'aigua i de l'aire que ens envolta, fins a la importància dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). De la mà de professors universitaris propis de la UPC i d’altres professionals especialitzats, la UCEN us ofereix uns cursos que combinen les classes teòriques amb les sortides de camp, sempre en aquest marc natural extraordinari de la comarca del Berguedà.
* Si les condicions sanitàries no ho permeten les visites s'efectuarien en horari lliure, amb instruccions prèvies de com realitzar-les.

CURSOS
EXPLORA l'aigua que t'envolta: 7 de juliol (matí i tarda, sessió virtual) i 8 de juliol (matí, visites)
EXPLORA l'aire que t'envolta: 8 de juliol (tarda, visites) i 9 de juliol (matí i tarda, sessió virtual)
EXPLORA els ODS 12 de juliol (matí i tarda, sessió virtual) i 13 de juliol (matí, visites)
EXPLORA els recursos naturals:
8 de juliol (matí i tarda, visites) i 13 de juliol (matí, visites) - Curs incompatible amb els 3 anteriors

Els cursos es troben inclosos dins del Pla de Formació Permanent del professorat de Secundària i Primària del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
Per a estudiants universitaris, els cursos poden ser reconeguts com a crèdits ECTS.

Tríptic per imprimir

ACTE CENTRAL (obert a tothom):
Dimarts dia 13 de juliol a les 19.30 h: Sessió virtual per Meet 
Conferència: El canvi climàtic, un dels símptomes d'un model de creixement insostenible, a càrrec d’Olga Alcaraz i Sendra, professora del Departament de Física de la UPC i directora del Grup sobre el Governament del Canvi ClimàticSi voleu assistir a la videoconferència de l'acte central, cliqueu AQUÍ


INSCRIPCIONS ALS CURSOS

Galeria de fotos

programa_a2-_ucen21.jpg