Projectes

Projectes Europeus


  • Science Girls: aquest projecte té per objectiu detectar i trobar solucions al perquè les noies abandonen tan prematurament l'opció de dedicar-se a la ciència i la tecnologia.
  • Open Science Schooling: aquest projecte té per objectiu que els alumnes de secundària aprenguin a identificar la ciència en els entorns més propers: els nostres pobles i ciutats, la natura, infraestrucures, empreses... En definitiva, treure la ciència i la tècnica fora de les aules i comprovar que es troba en tot allò que ens envolta. Així mateix, es tracta de resoldre repctes científico-tèncis d ela vida real.
  • Young students as critical science detectives: aquest projecte té per objectiu aplicar la metodologia Open Science Schooling per tal de motivar als joves en noves formes diferents de treballar la ciència: aventura, ciència ficció, exploració, treball de detectius, curiositat... Móns narratius diferents que apropin la ciència als joves, integrant "science with and for society" i "responsible science", que impliquin a les famílies i diferents sectors de la societat.


Altres projectes

  • SAVEnergy: estalvi d'energia a la llar dels joves de Secundària. Premi Medi Ambient 2017 de la Generalitat de Catalunya - Modalitat Recerca i Innovació

Logos

Logos